Thuis

GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD 

Bedrijfprofiel

De Machines die van Guangzhouboshang Co., Ltd vervaardigen.

 

De Machines van Guangzhouboshang worden opgericht in 2005, gespecialiseerd in zelfklevende automatische etiketteringsmachines. Na meer dan 12 jaar inspannings in ontwikkeling, ontwerp, productie, onderhoud, verkoop en na de verkoopdiensten, werden wij dagelijks de goede reputaties reeds van onze klanten in chemisch, dranken en drank, Geneesmiddel, de industrieën van de machineolie enz.Wij focuese op zelfklevende etiketteringsoplossingen voor alle soorten en vormen van packages.if uw vereiste etiketteringsmachines voor uw productieproces, wij kunnen eenvoudige of juiste oplossing verstrekken om uw specifieke toepassingen aan te passen.

 

Wij geven om de hoogte - kwaliteits hoge prestaties en hoog eind - het gebruikende feelling van de gebruiker. En gelukkig om ons technologisch voordeel met onze getaxeerde clients.in te delen de samenwerking op lange termijn met goed-konw-putonderneming, hebben wij hun geavanceerde beheerservaring en technologie en opgedane partijen van verbetering en innovatie geleerd.

 

Boson de machines die op de tendensen en het begrip van automatiseringsmateriaal worden gebaseerd, zijn geloof in technologische innovatie geweest, zelfontplooiingsbenadering van zelfontplooiing die door de marktvraag wordt gedreven, leidt de marktvraag tot ontwikkeling op lange termijn van de onderneming, is het bedrijf een belangrijke technologie, superieure kwaliteit, de goede technische diensten geweest, die een goede reputatie hebben en een grote steun door binnenlandse en buitenlandse ondernemingen krijgen. 80% de orden komt aan stamgasten en de klanten adviseren.

 

Onlangs losten wij moeilijkste ovale fles etikettering met snelle snelheid op en misvormden plastic vlakke fles etikettering, en pasten heel wat octrooien toe.

 

Uw steun en tevredenheid zijn de richting en imputus van onze inspanning. Wij zullen u het ons al voordeel, ons laten samen groeien tonen. Wij zijn zeker dat wij zaken op lange termijn en vriendschappelijke met u kunnen werken. Wegens uw vertrouwen en onze dienst en machine.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Machines van Guangzhouboshang worden opgericht in 2005, gespecialiseerd in zelfklevende automatische etiketteringsmachines. Na meer dan 12 jaar inspannings in ontwikkeling, ontwerp, productie, onderhoud, verkoop en na de verkoopdiensten, werden wij dagelijks de goede reputaties reeds van onze klanten in chemisch, dranken en drank, Geneesmiddel, de industrieën van de machineolie enz.

 

 

Onze machine wordt altijd bijgewerkt (met inbegrip van machineprogramma, etiketterings hoofdontwerp, machine buitenontwerp enz.)

 

bijvoorbeeld: voor en achter etiketteringsmachine

 

Sinds 2005, (het touche screen kan slechts 5 reeksenparameters bewaren en één week sparen)

 

Sinds 2011, etiketterings hoofdontwerp meer lijst

Onlangs, het ontwerp van de etiketteringsmachine zoals volgend

Het touche screen kan meer dan 20 reeksenparameters ooit bewaren sparen voor. en wij ontwikkelen het ovale flessenapparaat realiseerden de moeilijkste etikettering met snelle snelheid, hoge meer convient nauwkeurigheid.

 

 

GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD 
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Boson

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-6000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit zelfklevende etiketteringsmachine voor verkoop Van goede kwaliteit zelfklevende etiketteringsmachine voor verkoop Van goede kwaliteit zelfklevende etiketteringsmachine voor verkoop Van goede kwaliteit zelfklevende etiketteringsmachine voor verkoop